menatap matamu
Blog Widget by LinkWithin

ORDER KAT SINI YA!

Nama:
No Telefon
Alamat:
Email Address:
Delivery a.Pos Ekspress = RM2
b.Pos Ekspress = RM3
c.Pos Ekspress = RM4
d.Poslaju minimum = RM6.00
d.Kurier (sehingga 8kg) = RM10
E.Self Collect
Barang nak di order..Soalan?

This contact form was created by Freedback.

Sunday, November 29, 2009

KEPUTUSAN DECAL CONTEST

Salam sejahtera member-member blog dan juga mereka yang telah sudi berkunjung ke teratak akak ni.

Well,well...inila masa yang kita nanti-nantikan selama ini.OOOPPSSS...,lupa lak..amacam raya kome?Meriah?Mestila hepi n gumbira gitukan....

Okla,takyah panjang-panjang citer kang boring plak nak membacanya.Dengan tidak berlengah lagi kita jemput pemenang yang mendapat hadiah tempat PERTAMA...Jeng jejeng...seprais,seprais!!Inila pemenangnya...(Muzik please..)
><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
EN SARUDIN DARI SELANGOR...TAK PERCAYA?ANDA MESTI PERCAYA YANG ANDA TELAHPUN MEMENANGI FIRST PRIZE!!Satu-satunya peserta lelaki yang kreatif.TAHNIAH!

Mari kita lihat hasil tampalan decal En Sharudin.Moga boleh dijadikan inspirasi wat yang baru nak 'bertatih' dengan decals.

1st Prize:1pc plate with stand size:L(ur own/family photo) plus mystery gift







2nd Prize:1pc plate with stand size:M (ur own/family photo)plus mystery gift

Selanjutnya akak umumkan keputusan bagi tempat KEDUA.
TADA........

PN NIZIE dari Kota Kinabalu,Sabah..Ini Blognya
(Adakah Pn Nizie akan merasa sangat gumbira hingga terguling-guling di lantai?Wallahualam..)







And winner announced for the third prize....
jatuh kepada...(sambut tau!)


3rd Prize:Mug(standard)-(ur own/family photo)plus mystery gift
Puan Intan dari Perak(gift anta by hand bolehkan?)

Bagi yang tak bernasib baik boleh mencuba di lain kali dengan idea yang lebih kreatif.Insya Allah tahun depan kiter wat contest lg.Jangan nangis plak ye..Ok jangan berlengah lagi,jom tengok pemenang-pemenang hadiah saguhati plak.

3 Hadiah Saguhati
Nurul Aziana
Shida
Didie


(Foto akan diupload kemudian--masalah teknikal)
Diharapkan semoga anda berpuashati dengan keputusan yang telah dijurikan oleh juri-juri profesional akak..(Hik..Hik..)Segala keputusan adalah muktamad.Surat menyurat tidak akan dilayan.Pemenang-pemenang akan diberitahu melalui email atau sms.
Sebagai penutup akak nak mengisytiharkan hadiah misteri bagi pembeli decal terbanyak iaitu...
ZASSSS!!
PUAN KAHARIAH(Kak Har dari Kuantan,Pahang)
Rasanya itu jela..
Ada pe2 lagi ke?
Lau xde...
Masa untuk cau cin cau....
DAA.......................................................


Tuesday, November 17, 2009


Harap Maaf :Keputusan Terpaksa Ditunda Kerana KakMar tak berkesampatan untuk Mengumumkan Pemenang-Pemenang..disebabkan terpaksa balik kampung untuk beraya.Kat kampung takdapat line dik ooii...Lupa la plak pasal tu..Ok, kepada muslimin muslimat diucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA KORBAN.MAAF ZAHIR BATIN.
so...,nantikan keputusan pada hari ISNIN 30 NOV 2009 JAM 5PM.SAPE MENANG EK?


Myspace Text - http://www.sparklee.com

NANTIKAN KEPUTUSANNYA PADA


26 NOV 2009

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more

Wednesday, November 11, 2009

Slamat malam kengkawan blog sekalian...Sebenarnya takdele N3 baru nak diwar-warkan.Cuma nak wat 3 IKLAN KOMESEL ckit...

1.Kepada Md Syukri dari Cherating Resort, leh tak sms akak coz no hanpon anda dah terdelete dengan tak disengajakan.Pah2 plak akak dah tercilap rekod no henpon(terlebih angka...dah cuba agak2 tp tak dapat..silapler tu.)So....... sorry ye.Ada hal nak di kasi tau cikit..

2.Kepada pembeli2 decals sekalian,harap maklum coz dalam minggu ni sesape yg oda code sr105 harap bersabar ckit ye kerna(cewah...indon sket malam ni) kod tu dah kehabisan stok.Printer kena anta servis..almaklumla keje tak henti-henti..kantoi ler kawan tu.

3.Nantikan....jeng jejeng..runtuhan harga,harga terjunam,promosi pengenalan dalam blog baru akak.(Di mana ya?Still Under Construction)Akan diberitahu kelak...wargh...ngantuknyer...

Itu je le iklan untuk malam ini..Lepaih ni kita masuk tido sama-sama ye...sok nak keje lagi..keje lagi...lagi...zzzzz..