menatap matamu
Blog Widget by LinkWithin

ORDER KAT SINI YA!

Nama:
No Telefon
Alamat:
Email Address:
Delivery a.Pos Ekspress = RM2
b.Pos Ekspress = RM3
c.Pos Ekspress = RM4
d.Poslaju minimum = RM6.00
d.Kurier (sehingga 8kg) = RM10
E.Self Collect
Barang nak di order..Soalan?

This contact form was created by Freedback.

Saturday, January 16, 2010


KUNJUNGAN DARI RAKAN BLOGGER KAK SAIDAH


Kak Saidah yang come ni telah datang bersama Kak Laila pada hari Sabtu - 16hb Jan 2010 yang lalu.Yang pakai baju merah tu anak dia la.Foto ni diambil di spa akak.Nak jemput ke rumah malu la plak.Rumah tak berapa cam rumah orang lain coz akak ni tinggai kat rumah kedai.
Sebenarnya akak ni terkilan jugakla coz tak dapat melayan seperti tetamu yang datang berkunjung.Takde makan-makan,cuma jamu herbal tea je..Sory sangat2 ye kak saidah n kak laila.nti len kali kita leh wat perjumpaan sesama rakan blogger ye kak..musti maaanyak bestkan?Anyway, moga akak berdua berjaya dalam karier masing2 y
e.luv u..






salam kengkawan..keks di atas merupakan trial akak yg pertama.seblom ni lau akak wat keks asik abis jer..geram tul lah,asal wat je abis,asal wat je abis (sendiri makan..hi3)so, dengan adanya generasi baru ni dengan resepi baru ni keks yang akak wat tak akan habis di makan sampai bila-bila.Baru padan muka aku dan kau!

Kupandang hari-hari tanpa rasa jemu..wehh bangga sungguh dapat wat kek ni.Bloggers sekalian,lau nampak cacat cela kat kek ni wat tak tau dah ler ye..?Akak akan try lagi sehingga berjaya menghasilkan kek yang lebih halus,lembut,gebu n lemak manis .Ada sesape nak resepi?Kek akak ni namanya...ala lupa la plak.nanti kita pk ye.

Sunday, January 10, 2010

(N3 ARI NI PASAL IKLAN PELAJARAN ANAK-ANAK)
Khas bagi pelajar berusia 10-12 Tahun,13-15 Tahun

SILA KLIK GAMBAR DI ATAS


Sertai program ini,MUDAH,MURAH DAN BERKESAN di samping anda dapat menjana pendapatan sampingan.
Jangan sia-siakan peluang keemasan ini.Yuran langganan adalah RM60 untuk pakej 6 bulan langganan dan RM100 untuk pakej 12 bulan (1 tahun) langganan.

SEDIKIT INFO PROGRAM INI:-
Latihtubi.com merupakan sistem pembelajaran online yang dibangunkan oleh Creative Online Solutions (001793270-T). Syarikat kami membangun sistem berasaskan web menggunakan teknologi semasa bagi memastikan pengguna akhir berpuas hati dengan produk yang kami hasilkan.
  • Misi kami ialah menghasilkan sistem pembelajaran secara online yang interaktif, berkualiti dan mesra pengguna. Visi kami pula ialah menjadikan latihtubi.com sebagai sistem pembelajaran online yang berkesan di Malaysia.
  • Sistem ini dibangunkan oleh jurutera perisian kami yang berpengalaman luas dalam membangunkan sesebuah sistem berasaskan web. Sistem ini menggunakan teknologi terkini dalam pembangunan web. Latihtubi.com adalah web 2.0 dan ia menggunakan teknologi AJAX dimana web menjadi lebih laju lagi.
  • Kami sentiasa memastikan memberi mutu, kualiti dan servis yang terbaik untuk pelajar latihtubi.com. Soalan-soalan akan ditapis sebaiknya sesuai untuk setiap tahap pelajar. Sasaran kami adalah setiap kandungan yang terdapat di dalam latihtubi dapat membantu meningkatkan prestasi pelajar untuk bersedia menghadapi peperiksaan sebenar.
KEPERLUAN YANG PERLU ADA ADALAH SEPERTI BERIKUT:-
Untuk melancarkan penggunaan sistem pembelajaran online Latihtubi.com ini, kami nyatakan keperluan sistem yang perlu ada di komputer atau laptop anda seperti berikut:
  • Pemproses berkelajuan 1.6GHz atau lebih.
  • Saiz memori RAM 512Mb atau lebih.
  • Sistem pengoperasian Microsoft Windows XP atau Vista.
  • Sambungan Internet (Kelajuan internet lebih dari 512kbps adalah lebih baik)
  • Pelayar Web Mozilla Firefox 3 (Wajib Ada).
  • Resolusi Monitor 1280 x 1024 adalah lebih baik.
  • Keyboard.
  • Mouse.
So, kalau uols nakkan pelajaran dan latihan yang bagus untuk anaks uols apa kata kita join program ni.Berbaloiiiii.....

Friday, January 8, 2010

Glitter Words

Glitter Photos
(sila klik)

Inila hadiah-hadiah yang telah diposkan kepada pemenang2 Decal Contest.Alhamdulillah dah selamat sampai pada mereka.

Wednesday, January 6, 2010

Very short N3 4 2day...Fotos yang tak sempat akak uplod cos i'm a very very bizi person .Warghhh...
Sekadar nak mengabadikan kenangan di tahun 2009 yang baru jek berlalu.
Goodbye 2009



(Senang ati nampak?)

Ke semua foto di atas diambil di LUMUT n TELUK BATIK,Perak
Kat Depan Rumah

Kat Sekolah..Hari Penyampaian Hadiah

Pejabat Pendaftaran

Kat Kg>Bagan Datoh, Perak

Kursus Membuat Cupcake (Kanak2 bawah umur)

Monday, January 4, 2010





Hai eberibodi,ASSALAMUALAIKUM.

Warghh... lama tak wat N3 baru.(Tak terkata sibuknya.)Moga lum terlambat untuk akak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2010.Alhamdulillah,bersyukur kita ke hadrat Ilahi coz masih bernyawa dan dipanjangkan umur untuk menatap 2010.Dah wat azam baru ke korang?Or still berusaha melaksanakan azam-azam lama yang masih tak tertunai seblom ni?
Walau pe-pe pun akak harap semoga sepanjang tahun ini umat-umat Islam sekalian diberkati Allah s.w.t .

La..lupa lak.Kek di atas tu xpesiali akak wat untuk member blog kita >>kak Har tersayang, sempena besday beliau pada bulan ini.Nanti kak Har letak la lilin sendiri(xdapat nk sponsor).So,pelagi jom la kita sama-sama nyanyikan lagu Hepi Besday 2 u..Muzik...standby pls..Kak Har,terimalah kek yang tak seberapa ni,kek xpress (tahan lama nih coz saya da letak ubat tahan basi banyak2..wargh wargh wargh..)Cantik kek ni kak,henglish stail gitu..