menatap matamu
Blog Widget by LinkWithin

ORDER KAT SINI YA!

Nama:
No Telefon
Alamat:
Email Address:
Delivery a.Pos Ekspress = RM2
b.Pos Ekspress = RM3
c.Pos Ekspress = RM4
d.Poslaju minimum = RM6.00
d.Kurier (sehingga 8kg) = RM10
E.Self Collect
Barang nak di order..Soalan?

This contact form was created by Freedback.

Saturday, January 16, 2010


KUNJUNGAN DARI RAKAN BLOGGER KAK SAIDAH


Kak Saidah yang come ni telah datang bersama Kak Laila pada hari Sabtu - 16hb Jan 2010 yang lalu.Yang pakai baju merah tu anak dia la.Foto ni diambil di spa akak.Nak jemput ke rumah malu la plak.Rumah tak berapa cam rumah orang lain coz akak ni tinggai kat rumah kedai.
Sebenarnya akak ni terkilan jugakla coz tak dapat melayan seperti tetamu yang datang berkunjung.Takde makan-makan,cuma jamu herbal tea je..Sory sangat2 ye kak saidah n kak laila.nti len kali kita leh wat perjumpaan sesama rakan blogger ye kak..musti maaanyak bestkan?Anyway, moga akak berdua berjaya dalam karier masing2 y
e.luv u..






salam kengkawan..keks di atas merupakan trial akak yg pertama.seblom ni lau akak wat keks asik abis jer..geram tul lah,asal wat je abis,asal wat je abis (sendiri makan..hi3)so, dengan adanya generasi baru ni dengan resepi baru ni keks yang akak wat tak akan habis di makan sampai bila-bila.Baru padan muka aku dan kau!

Kupandang hari-hari tanpa rasa jemu..wehh bangga sungguh dapat wat kek ni.Bloggers sekalian,lau nampak cacat cela kat kek ni wat tak tau dah ler ye..?Akak akan try lagi sehingga berjaya menghasilkan kek yang lebih halus,lembut,gebu n lemak manis .Ada sesape nak resepi?Kek akak ni namanya...ala lupa la plak.nanti kita pk ye.

2 comments:

merpati66 said...

salam mar...bestnya kawan2 datang melawat ya

http://idaonlineshop.blogspot.com

Norlaila Ahmed said...

Hi mar, dapat jumpa pun dah seronok...tak puas lah kita berborak..jemputlah datang umah akak, dekat dengan rumah kak saidah...