menatap matamu
Blog Widget by LinkWithin

ORDER KAT SINI YA!

Nama:
No Telefon
Alamat:
Email Address:
Delivery a.Pos Ekspress = RM2
b.Pos Ekspress = RM3
c.Pos Ekspress = RM4
d.Poslaju minimum = RM6.00
d.Kurier (sehingga 8kg) = RM10
E.Self Collect
Barang nak di order..Soalan?

This contact form was created by Freedback.

Tuesday, May 19, 2009

Tempahan yang diterima baru-baru ini.Fuh! Berpeluh nak buatnya.Masa suntuk sangat.Anyway terima kasih diucapkan kepada mereka-mereka yang telah menolong.





.


Foto yang atas ni amik masa nak gi anta ke UITM.Posing atas dashboard pun jadila ye MUG!!


Blur ckit,tak dapek den nak tolong..Eh,Tu sapa lak,baby akakpun nak enterframe jugak,hi..hi..

Baru-baru ni akak wat tempahan dari pelajar UITM ?.Foto tak berapa clear coz amik ngan henpon.
Ada lagi tempahan yang tak sempat akak amik gambar.Sibuk nyer pasal sampai terlupa nak amik gambar.

LAYAN JER LAA..

LAIN-LAIN YG BERJAYA DISIAPKAN..














No comments: