menatap matamu
Blog Widget by LinkWithin

ORDER KAT SINI YA!

Nama:
No Telefon
Alamat:
Email Address:
Delivery a.Pos Ekspress = RM2
b.Pos Ekspress = RM3
c.Pos Ekspress = RM4
d.Poslaju minimum = RM6.00
d.Kurier (sehingga 8kg) = RM10
E.Self Collect
Barang nak di order..Soalan?

This contact form was created by Freedback.

Wednesday, June 24, 2009

Cara-cara melekatkan sticker

Cara-cara melekatkan sticker

1.Mula-mula rendamkan stiker di dalam sepiring air paip.Bila nampak stiker tu dah hampir nak tanggal, angkat dan biarkan dulu di tepi piring dalam setengah minit.(bagi air lebihan turun dulu)

2.Pastu dengan berhati-hati lekatkan pada mug or kat mana2 yang u all nak lekat.

3.Bila kedudukan stiker dah stabil cam yang diingini u all kena lap pulak.Tekan-tekan sikit bagi lebihan air keluar.

4.Final step,u all masukkan dalam oven.Proses ni nak buat or taknak pun takpe.If u buat akan nampak berkilat stiker tu dan lekatpun kuat sikit.Panaskan dalam 5 minit,api agak kuat.
If takde oven,leh letak atas tudung periuk di atas dapur.Step ini hanya layak dibuat pada barangan seramik sahaja dan bukan pada wall shelf/barangan kayu.

Semoga u all berjaya mengikuti proses-proses di atas...

1 comment: