menatap matamu
Blog Widget by LinkWithin

ORDER KAT SINI YA!

Nama:
No Telefon
Alamat:
Email Address:
Delivery a.Pos Ekspress = RM2
b.Pos Ekspress = RM3
c.Pos Ekspress = RM4
d.Poslaju minimum = RM6.00
d.Kurier (sehingga 8kg) = RM10
E.Self Collect
Barang nak di order..Soalan?

This contact form was created by Freedback.

Friday, October 9, 2009


STOK ABIS...JANGAN MARE EKK..


Yang Dah beli:
1.Afida-Kuantan
2.Hazlin-Ng Sembilan
3.Ninie-Jb

4.Pn Ida-Tengganu kiter

RM20
--Saiz Besar
SAPE CEPAT DIA DAPAT-4pcs untuk dirembat!
mAmAs sekalian...Kali ni kita lari tajuk sket ye..Mende alah yang kat atas tu tentu kebanyakan kita dah tau..ala, tempat simpan pampers or baju-baju babykan?

Barang ni hanya ada beberapa unit sahaja.So,sesaper yang berkenan tu elokla cepat2 oda.Dengan adanya tempat simpanan ni korang dah tak susah-susah lagi nak cari kat ne letak plastik pampers.Cam akak ni ha,pas beli benda tu dah tak pening-pening nak cari..hi,kekadang tu terpaksa bongkar kain-kain baju yang kat dalam bakul.Cari punya cari rupanya plastik pampers tu main sorok-sorok plak ngan kiter.

Harganya?? Ala..tak mahal,cuma Rm20 jer.FREE pos lagi tu ha..Mana nak dapatkan?Besa regenya Rm34.90.Cantik,comel,bergaya,bermutu...ha nak tunggu apa lagi?


Slamat petang..Eh..korang dah lunch ke?Lau blom baik cepat2 gi carik makanan,serdak biskut raya de lagike?Erm...penat tul kiter..cbuk ngn open haus n wat open haus..orang jemput pegi jela kan..makan freela katakan....

K lah, ari ni akak nak wat renovation ckit ngan blog ni.Nak menyatukan kesemua produk akak yang selama ni bercerai berai duk tang mane2 ntah,sampai akak sendiripun susah nak carik..hik!Mana taknye kan..sejak baby kiter makin nakal n makin cute ni tak sempat nak update n renovate blog..So, bagi memudahkan sumer pihak yang berkenaan kita satukan mereka di bawah satu bumbung PRODUK JUALAN.Lau ada saper2 nak bagi cadangan untuk memajukan lagi blog akak ni amatlah dialu-alukan....timekasih,timekasih...
k..cau time!!Layan ye...

HARGA BARU KLIK SINI

Key Rack
A
Ukuran:7.1 in x 9.9in

RM25.00


Photobucket
Small Shelf A
Ukuran:7.1 in x 8.1in

RM25.00


Keyshelf House
Ukuran:11in x 14.7 in
RM35.00

Photobucket

Wallshelf PRINCESS
14.5 in(panjang) X 18.4 in (tinggi)
RM80.00


Wallshelf QUEEEN
Saiz 25.1 in(panjang) x 21.5 in(tinggi)

RM120

Photobucket
Wall Shelf-Antique Design Code 503
(14.2inc x 17inc x 4inc)
Rm85



Wall Shelf Standard code 504
Saiz: 412mm x 129mm x 483mm
RM 80



Bird's House
(boleh buat tabung duit)
Rm30


4pcs senduk menduk
(pelbagai jenis design bunga)
Rm15/set


(Bagi alas meja n tudung krusi sahaja)

Cerita tentang foto di atas:"Kain tudung" kerusi(diapun nak gak tutup aurat)
Harga:Rm38/6pcs-standard size
Material:kain tebal + renda satin
(Kena tempah dulu ye mama-mama sekalian ooi..)
Sila pilih corak bunga yang berkenan...

Rm38/6pcs@set

AM1 Am2
Add ImageAlas meja corak bunga Roses.
Rm25/pc


Mini mug
Rm2/pc

No comments: