menatap matamu
Blog Widget by LinkWithin

ORDER KAT SINI YA!

Nama:
No Telefon
Alamat:
Email Address:
Delivery a.Pos Ekspress = RM2
b.Pos Ekspress = RM3
c.Pos Ekspress = RM4
d.Poslaju minimum = RM6.00
d.Kurier (sehingga 8kg) = RM10
E.Self Collect
Barang nak di order..Soalan?

This contact form was created by Freedback.

Tuesday, September 29, 2009

SERTAI SEKARANG! DECAL CONTEST! Syarat-syarat peraduan..sila scroll down.Belek2 nanti jumpa la tu.Boleh cari pada Tag juga.Akak harap sangat ada sambutan yang menggalakkan dari uols sumer..Hadiah xklusif beb!!Tak pernah ada orang bagi gift camni lagi,hihi..

Posting penutup malam ini sebelum ambo masuk beradu...
Pas raya ni akak teringin nak wat contest cam member2 lain.Kita wat contest decal.Ha..bagi mereka yang ingin menghantar penyertaan kenalah mengikuti syarat-syarat di bawah:-

1.Hendaklah menjadi follower blog ini..semestinya.Kalau takboleh beritahu sebab-sebabnya ye..
2.Peserta adalah mereka yang pernah membeli decal dari rosesenglish.blogspot Sesaper yang lum beli cepat2la beli ye..melayakkan anda untuk menyertai pertandingan ini.
3.Hantarkan foto:contoh:-rak yang telah dilekatkan stiker decal,pasu bunga,almari,jubin,rak kasut,motosikal,basikal,kete..la...melalut lak dah.Tak kisahlah lekat kat mane janji foto tu jelas n kreativiti anda terserlah.
5.JANGAN LUPA letakkan TAG di bawah dlm blog kalian(mudah nak trace balik) dan linkkan ke blog akak.
Bagi yang tak tau cara nak letak,cenggini:-
Klik sebelah kanan pada imej,save image as,klik desktop,save.ala cennang je kak!Selain cara tu akak tak taula..hi..

Last skali,hantarkan foto kreativiti anda,tak kira berapa banyakpun.HANTAR JER KE EMAIL AKAK! @ marsyaaleya.azman@gmail.com
Ok itu sahaja syarat-syarat yang diperlukan.Taknak pening-pening letak syarat yang rumit.Nanti akak pun pening sama.Slogan ataua yat-ayat cinta tidak diperlukan, takyah sumer tu.


Jeng-Jeng-Jeng
Tarikh Tutup:23hb NOVEMBER 2009

Diharap para decalicious semua dapat mengenengahkan kreativiti masing-masing.

Hadiah-hadiah yang ditawarkan:-

1st Prize:1pc plate with stand size:L(ur own/family photo) plus mystery gift
2nd Prize:1pc plate with stand size:M (ur own/family photo)plus mystery gift
3rd Prize:Mug(standard)-(ur own/family photo)plus mystery gift
3 Saguhati:1pc Decal sticker special edition
ermmmm...Kalau nak harap prizes cam Tv Lcd,motosikal Modenas,Tiket pelancongan ke,mintak maapla no.Sponsor tak dapat lagi..nak ke deme taja ye?



Pyzam Glitter Text Maker

PELBAGAI DESIGN TERBARU...NANTIKAN...

(Akak cibuk sangat...maafla coz takdapat nak jawab sms or jawab call dari u ols.Charger phone akak ilang pulak pas balik dari kampung.Cam mereng je coz ada henpon tapi takleh guna.Malam tadi baru pi cari,itupun pinjam henpon anak..)

ANYWAY.......
SELAMAT KEMBALI...

No comments: