menatap matamu
Blog Widget by LinkWithin

ORDER KAT SINI YA!

Nama:
No Telefon
Alamat:
Email Address:
Delivery a.Pos Ekspress = RM2
b.Pos Ekspress = RM3
c.Pos Ekspress = RM4
d.Poslaju minimum = RM6.00
d.Kurier (sehingga 8kg) = RM10
E.Self Collect
Barang nak di order..Soalan?

This contact form was created by Freedback.

Thursday, December 3, 2009

WOWO..de prezen nampak?Sape nyer?
Petang tadi dalam kul 3 lebih akak pegi pejabat pos kt Tanjung.(Nak sebut nama panjang malu la plak).Ini le benda-benda yang akak pos.>>Hadiah-hadiah utk pemenang DECAL CONTEST yang telah berakhir tu.Harap semua dapat menanti dengan penuh sabo k.InsyaAllah sampai la tu.Harap abe-abe posmen anto cepat-cepat k..







Aktiviti Hari Ini...
Kelas memandu bagi sikecil berumur kurang dari 2 tahun.




Bergambar kenangan dengan jurulatih pro Formula 1 selepas berjaya menamatkan latihan.
(Lokasi:Giant,Ipoh..hok ala....takdela tempat lain nak lepak.Best sangatke Gian:::::
Baru-baru ni akak lek Teping,saja nak merehat-rehatkan minda dan menghilangkan stress selepas berhempas pulas bekerja(ye ke ni..?ye la tu..)So,ini la di antara aktiviti yang sempat dibuat dalam masa 2 hari.Sesaper yang lum pernah ke Burmese Pool elokla datang,airnya sejuk,bersih dan nyaman skali.Rumah mak akak nun dah tak jauh dari situ,jalan kaki pon leh sampai cik yah..


Aksi Marsya semasa bercanda di tepian pantai...??


Foto di atas di amik di Lake Garden, Taiping,6/12/09.Belon tu memang betul uol.Rasanya ada launching tuk Isuzu.Akak kat ne plak ha? La..yang jadi tukang sibuk amik gambar tu la dianyer..

No comments: