menatap matamu
Blog Widget by LinkWithin

ORDER KAT SINI YA!

Nama:
No Telefon
Alamat:
Email Address:
Delivery a.Pos Ekspress = RM2
b.Pos Ekspress = RM3
c.Pos Ekspress = RM4
d.Poslaju minimum = RM6.00
d.Kurier (sehingga 8kg) = RM10
E.Self Collect
Barang nak di order..Soalan?

This contact form was created by Freedback.

Monday, January 4, 2010





Hai eberibodi,ASSALAMUALAIKUM.

Warghh... lama tak wat N3 baru.(Tak terkata sibuknya.)Moga lum terlambat untuk akak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2010.Alhamdulillah,bersyukur kita ke hadrat Ilahi coz masih bernyawa dan dipanjangkan umur untuk menatap 2010.Dah wat azam baru ke korang?Or still berusaha melaksanakan azam-azam lama yang masih tak tertunai seblom ni?
Walau pe-pe pun akak harap semoga sepanjang tahun ini umat-umat Islam sekalian diberkati Allah s.w.t .

La..lupa lak.Kek di atas tu xpesiali akak wat untuk member blog kita >>kak Har tersayang, sempena besday beliau pada bulan ini.Nanti kak Har letak la lilin sendiri(xdapat nk sponsor).So,pelagi jom la kita sama-sama nyanyikan lagu Hepi Besday 2 u..Muzik...standby pls..Kak Har,terimalah kek yang tak seberapa ni,kek xpress (tahan lama nih coz saya da letak ubat tahan basi banyak2..wargh wargh wargh..)Cantik kek ni kak,henglish stail gitu..

1 comment:

HAR said...

TERIMA KASIH LER BEBANYAK BG KEK KT AKAK.TGH MEMASAK NI! PTG CKIT AKAK AMBK KEK TU YA.TERHARU SUNGGUH AKAK HU! HU!