menatap matamu
Blog Widget by LinkWithin

ORDER KAT SINI YA!

Nama:
No Telefon
Alamat:
Email Address:
Delivery a.Pos Ekspress = RM2
b.Pos Ekspress = RM3
c.Pos Ekspress = RM4
d.Poslaju minimum = RM6.00
d.Kurier (sehingga 8kg) = RM10
E.Self Collect
Barang nak di order..Soalan?

This contact form was created by Freedback.

Wednesday, March 3, 2010

PROMOSI PENGENALAN!! HARGA TERENDAH
kLIk SiNi

Assalamualaikum sumer.Pepagi ni akak nak berkongsi maklumat ngan uols sumer.Skang ni akak dah mula nak menjinakkan diri yang sedia jinak ni (ahaks!) ngan projek FOLKART..Apakah bendanya tu?Buat yang selama ni taktahu dan tak amik kisah cam i dulu,FOLKART ni adalah suatu projek seni melukis apa sahaja,di mana saja dan bila-bila aja..Skang ni para-para ibu sangat 'menggilai' seni cenggini termasuklah si akak ni..Nak lukih kena guna cat akrilik,tapi bukan sebarang cat akrilik ye coz cat dinding skang ni pon dah ada nama akrilik.

So,akak yang baik ati ni nak berkongsilah link2 yang sesuai utk ibu-ibu,bapak-bapak semuanya dalam mendekorasikan rumah ala-ala Inggeris gitu.Bolehlah jadi panduan dan rujukan ye..

Banyak lagi sebenarnya lau kita rajin search pasal folkart ni..Akak memang rajin(uweks) search tapi tak rajin lukih..mana taknya tangan i kerasssssssssss..terketar-ketar lau pegang brush.

So,penutup utk hari ni..selamat memasak buat para ibu,jgn asik nak melukih jer.Aduh pedih..(tekena tang batang idung sendiri)