menatap matamu
Blog Widget by LinkWithin

ORDER KAT SINI YA!

Nama:
No Telefon
Alamat:
Email Address:
Delivery a.Pos Ekspress = RM2
b.Pos Ekspress = RM3
c.Pos Ekspress = RM4
d.Poslaju minimum = RM6.00
d.Kurier (sehingga 8kg) = RM10
E.Self Collect
Barang nak di order..Soalan?

This contact form was created by Freedback.

Sunday, September 13, 2009


Masuk contest tp tak menang..wa.......
Digital Scrapbooking at WiddlyTinks.com


selamat bercuti....selamat balik kampung.....wa.............nak lek kampung jugak...jumpa lepas seminggu raya!


Inile rupanya kek yang ditempah khas dari mrs adibah kiter---d'muffins(promote jangan tak promote).Seblom ni akak tak berkesempatan nak uplod foto cupkek ni almaklumla bisneswomen u,merangkap manager rumahtangga...sibuk memanjang, pelagi..layan gambo jelah..bendanye dah lama abis..

Eeii syoknye..anak kiter nak sambut BIRTHDAY nye yang ke-7 pada 19 Sept ni..MAMA nak ucapkan Selamat Hari Jadi wat anak mama,NURULFAIZAH AFIQAH semoga dipanjangkan usia dan diberi kesihatan yang baik oleh ALLAH SWT.
APA? NAK BUAT BIRTHDAY PARTY?Takpe nanti mama try oda kek kat Makcik Adibah tu.Dah nak raya ni takut jugak dia takmau terima tempahan..Nanti mama try tanya kat dia ye cayang bucuk.Posa2 pun nak wat besday jugakke ha?----Cakap dalam hati jer..Posa2 ni tak baik kasi singgung perasaan orang ye tak?



Gaya Anak-anakku semasa pulang ke Taiping minggu lepas.Lokasi tepi highway.Deme ni amik peluang berposing taim abahnye nyenyak tido.Almaklumlah Ipoh ke Taiping kan jauh...Akakle yang jadi potograpernye..Dah,d
ah,masuk kete..mamapun nak tido gak..


Foto di atas terpaksa disensorkan sedikit agar tidak menjatuhkan maruah yang empunya diri..zzzzzzz...Penat u..zzzzzz
Takpe bang,abang tidola.Biar saya jaga abang pulak??

Ini baby kiter.Comel tak dia tido..
Sebenarnye akak tengah takde keje nak wat.Rumah dah kemas,baby marsya tengah tido.Tu yang banyak masa nak wat n3 ni.Lau tidak nak menaip pun tak sempat..Ada satu benda lagi yang akak nak kongsi ngan korang sumer..memang episod air mata bagi akak.Kejadian ni berlaku pada hari ke 4 kita berpuasa.(Chewah,cam pembaca berita plak rasanyer)Akak cbuk wat persiapan berbuka,Baby marsya akak pun cbuk jugakla dia.Kerja menjatuhkan barang tu memang hobi dia.PRANG!!Aduh mak ayah,dia dah pecahkan mangkuk kesayangan akak.Baru 2x raya guna.Nak wat camner,dah ajal dia.Tapi sampai hari akak tulis n3 ni akak masih lagi lum kebumikan 'dia'.Bukan senang nak dapat mangkuk ni,beli kat Butik AVON,ala yang vantage tu..
So,pengajaran bagi akak...jangan letak barang2 kaca kat bahagian yang tercapai dek tangan baby..





Salam semua..
Pada mulanya kerjatangan ni akak buat untuk diri sendiri.Hias kediaman sendiri.Memang rasa puas hati sangatlah bila rumah kite cantik,ala-ala inggeris gitu..Member-member pun ramai yang berminat nak tempah.So,bermula dari situlah akak mula riki kat dalam internet pasal barang-barang corak inggeris ni.Semangatpun semakin berkobar-kobar tambah pulak bila blog akak dah siap walaupun xberapa lengkap lagi rasanya.

Ok,lau ada sesaper yang berminat nak kongsi cerita,foto-foto dan idea-idea menarik tentang dekorasi ini bolehla email kan pada akak ye..Thanks di atas sokongan anda semua.

1 comment:

d'muffins said...

boleh je... aunty ni buat kan..